Live Large with Less

Capsula logo black

Live Large with Less

Wat heb je nodig om gelukkig te zijn? Hoeveel ruimte? Treed binnen in de wereld van Câpsula. Hoogwaardig vormgegeven tiny houses met alleen dat wat je écht nodig hebt. Voel je vrij, waar en wanneer je wil.

Tiny Living

Slow
Down

Câpsula staat voor vooruitstrevende vormgeving waar minder méér is. Een groeiende collectie prachtig vormgegeven tiny houses met een kleine voetafdruk. Huisjes met een bijzondere vormentaal, hoogwaardige afwerking en unieke eigenschappen die flexibel gebruik aanmoedigen. Opvallende tiny architectuur, rijk in het noodzakelijke. Ter bevordering van meer gemoedsrust met ‘slow luxury’. Denk aan minder opties waarbij de beste keuzes al voor je gemaakt zijn. Maar meer dan denken moedigen we je aan om de luxe van slow living te ervaren. Hoeveel hebben we echt nodig om gelukkig te zijn?

The Collection: Soft Lodge
Tiny Living
The Collection: Soft Lodge
The Collection: Soft Lodge
Tiny Living 1
The Collection: Writer's Block Hut
Tiny Living 2
Tiny Living 3

Our promise

Steeds meer verlangen we door onze complexe moderne levensstijl naar de luxe van kwaliteit en eenvoud. Câpsula introduceert een nieuwe typologie van premium tiny houses die inspireren tot andere manieren van leven en wonen. Architectuur voor een rijk en gelukkig leven waarbij de beste keuzes al voor je zijn gemaakt. Het Nederlandse tiny house merk is een initiatief van i29, een prijswinnende architectuurstudio die wordt geroemd om haar innovativiteit, vakmanschap en kenmerkende aanpak om met minimale ingrepen maximaal effect te bereiken. De huidige collectie zal in de toekomst worden uitgebreid met meer bijzonder vormgegeven, hoogwaardige tiny homes door andere vooraanstaande ontwerpers.

Bijzonder vormgeven tiny homes, van bereikbare kwaliteit

Tiny Living 4
Join the movement

Meld je aan voor onze tiny nieuwsbrief en ontdek meer sympathieke merken die een slow lifestyle promoten.

Up